Tuesday, March 23, 2010

23. märts

Nüüd siis minu tõenäoliselt ainuke suurem patserdus A-Liiga teiselt etapilt. Aga see oli selle eest ikka eriti idiootne ja läks meile maksma 10 IMPi.
Vähemalt ma ei olnud saalis ainuke - erinevaid geime mänginud paaridest 7 võitsid ja 4 kaotasid lepingu, lisaks kaotati 3 korda slämm, korra võideti slämm ja korra võideti osamäng.

2 comments:

  1. See, et sinusugustel kõvadel ka selliseid nalju juhtub, on minusugustele pusijatele lohutuseks :) Kusjuures Leo poolt siis hea distsipliininäide, et sulle seda kohe ei maininud, parim oleks mainimine üldse matshi (või turniiri) lõppu jätta.

    ReplyDelete
  2. Ma arvan, et kuna ekraan oli vahel, ei olnud tal parajat momenti mainimiseks ja ta ei pruukinud varem välja raalida, et mul viiene ärtu oli.

    Seda, et ma lepingu võita oleks saanud, taipasin ma isegi, aga et see nii lihtne oli, jäi tõesti kahe silma vahele.

    Mul ei ole tegelikult eriti midagi selle vastu, kui mulle kohe öeldakse, et ma patserdasin (eriti kui see asi on nii ilmne). Ma olen nõus oma saastade eest vastutama ja ma ei karda, et ma kaotan oma "näo", kui on selgunud, et ma mingi saasta kokku keerasin ja partner seda ka mainib.

    Mu peamine häda bridžilaua taga ongi liigne relax olemine, aga kui ma tean, et olen 10 IMPi lollil kombel välja visanud, siis see sunnib end justnimelt kokku võtma, kuna nüüd on iga IMP arvel!

    ReplyDelete