Monday, April 18, 2011

18. aprill

Eelmine neljapäev Luxi klubis, kohe esimene voor, vastas little old ladies – avan esimeselt käelt (kõik odavas) 3♦ ja jään seda mängima:

♠KEx
♥Kxxx
♦E
♣ÄK9xx

♠Sxx
♥xx
♦KST87xx
♣x

Avakäiguks tuleb ♣6, kasutan siis juhust ja viskan teisele ristile käe teise ärtu minema (avakäijalt tuleb ♣10) ning jätkan ♦E-ga, mille PPV ässaga ära võtab ja jätkab ♣E-ga.

No mida kuradit nüüd tegema peaks? Kui avakäijal on ristiduubel, siis tuleks kõrgelt ette lüüa ja trumbid sisse kasseerida - õigemini võiks seda ju igaks juhuks niigi teha, aga kui trump istub vastu 4-1, siis edutan ma sellega ju kaitsele trumbitihi. 

Küsisin igaks juhuks PPV-lt, et kui neil on duubel, kumma nad käivad, sain (mitte just väga üllatava) vastuse, et suure. Kuna vastased on ACOLi-usku, siis tegin siis järelduse, et küllap ta mängis MUD’i - käis lihtsalt kolmest kliberist keskmise välja ja pärast jätkas kõrgega (et kõigil arusaadav oleks või näitas padasignaali vms). Seega lõin kaheksaga ja loomulikult löödi tagant üheksaga üle ning hiljem kaotasin veel kaks ässa (ja ♥Ä oli loomulikult kuninga ees), ühesõnaga täpne mäng.

Õnnitlesin siis läbi hammaste vastast õnnestunud avakäigu eest (mis andiski meile baranka, kuna kõik teised olid 130 saanud) ja küsisin, et miks ta siis nii tegi – „vaatasin, et kuna sina mängid, siis tuleb siin kindlasti kuidagi kavaldada!“ kõlas vastus. 

2 comments:

  1. Noh igastahes tore, et sa Luxi klubis ka endale sõpru oled leidnud :P

    ReplyDelete
  2. ma olen jah muidu tuntud selle poolest, et korjan vasakult ja paremalt vaenlasi külge

    ReplyDelete