Monday, July 1, 2024

1. juuli 2025 - autopiloodiga kaitse hädadest

21. matšis Hollandi vastu oli kõigil meil võimalik ühes jaotuses matš umbes viiki jätta, aga kaotasime 12 IMPiga. Võidu oleksin võinud kotti tuua näiteks järgmises jaotuses, kus tegin kaitses autopiloot-loogilise käigu, kuid võinuks natuke rohkem mõelda tekkinud seisule.

Jagu järgnev:

 


Nordis istunud Simon de Wijs avas tugeva 1-ga Leo pakkus Ostist 2 vahele ja vastase lõpetasid 4 lepingus Nordi käest.
Leo tegi parima avakäigu, alustades 10ga. Väljamängija võttis selle, käis ärtu vastu kuningat ja seejärel tegi vea, jätkates uue ärtuga.

Leo kasseeris oma mõlemad ärtud sisse ja viskas padaga välja – millele järgnes väike ruutu laua kümnele ja minu emandale.
Nüüd ma ei suutnud positsiooni visualiseerida ja käisin risti läbi – ja nüüd arvas väljamängija ruutu positsiooni õigesti, kukutades löögiga kuninga ja võites lepingu. Võitev lahendus olnud aga risti asemel võtta ära väljamängija viimane käesisek ja käia pada – seejärel sund Leo vastu ei tööta, kuna ka mina saan hoida ristipidurit.

Mäng bridge moviena on SIIN (pööratud, et väljamängija jääks Südi)

Kuidas seda jagu mängima „pidi“ – ma arvan, et kui K tihi sai, oleks parim kõigepealt ära võtta kaks pada. Kui Ost lööb, teeb ta seda trumbitegijaga – ja seejärel peab käima kahvlisse. Kui ta ei löö, siis pärast kolme paja võtmist trumpi käia – ja kui ruutu pildid on lahus või mõlemad Ostil, on ta taas sisse visatud.
Töötanud oleks ka pärast ärtu kuninga tihi saamist ka kohe 10 käimine, et saavutada sama lõppseis.

No comments:

Post a Comment