Friday, August 9, 2024

9. august 2024 - kui eksperdil on võimalik mängida sunnile, ega ta siis ju ei lõika!

Võsu teisel GP-paarikal näitas Luks järjekordselt, et slämmide väljamängimine on tema tugev külg.
Jõudsime pärast ühepoolset pakkumist ilusasse 6 lepingusse:

ÄET65
Ä543
Ä3
T6

K3
KET87
T
ÄE972

Avakäiguks tuli K, Leo võttis selle ässaga lauda ja jätkas väikese ärtuga, millele Ostilt visatud ruutu paljastas tõsiasja, et trumbis on kaduja.

Hoolimata sellest ei ole leping veel lootusetu, pealtnäha piisab lihtsalt ristilõikest – aga Leo tuvastas, et aega on selle kiire asjaga ja mängis kõigepealt K – pada, ning kui sellele Westilt tuli Sx, mis tähendab, et mast laheneb viie tihiga, tekkis hoopis uus variant lepingu võitmiseks: elminatsiooni ning sisseviskesunni abiga, kui K on hoopis Westil!

Leo elimineeris löögiga laua ruutu ja võttis kaks trumpi, lõpetades lauas, ning hakkas padategijaid mängima. West ühtegi neist lüüa ei saa, sest siis ta jääb sisseviskesse, seega pidi temagi leidma kolm äraviset – ning Leo kaardistas, kui mureliku näoga ta neid tehes on. Kuna West tundus olevat piisavalt murelik, eriti viimast äraviset tehes, järgnes pärast padade äravõtmist 11. tihil lauast trump, mis viskas ta sisse – ning eelviimasel tihil käiski ta ristit oma kuninga alt kahvlisse, täpne mäng!




No comments:

Post a Comment