Tuesday, October 12, 2010

12. oktoober

Veel üks teravate elamustega jagu Ptuj alagrupiturniirilt, kus tegelikult seisab meil 4 pada, kuid seda masti me (minu tagasihoidlikkuse tõttu) küll pildile ei saanud ja vastane pakkus 18 punktiga 3NT (mis läheb suure surmaga üheta), mille vastu meie omakorde tõkkesse läksime. Väikeste kaitseimede läbi lõppes kõik meie jaoks suurepäraselt. See tegi Olanski meele nii "kurwa'ks" (kuigi tegelikult lasi ta ise lepingu välja), et mul hakkas tast peaaegu kahju.

6 comments:

  1. Kas teistel töötab see jaotuse link? Minul igatahes tuleb mingi error selle peale...

    ReplyDelete
  2. Üllatav kaitseviga Olanski poolt (esimesse trumbitihisse kuninga mittemängimine).

    Vallo.

    ReplyDelete
  3. Enamasti IEs handviewer ei tööta.

    ReplyDelete
  4. Paja emanda katmine kuningaga??: Endal on ka alati sellises olukorras küsimus, milline tegutsemine on õige, millisest reeglist lähtuda: "pilt kata pildiga", "kata laua järjestikustest piltidest viimane" jne. Kas siis sellises olukorras Kx pead kohe katma pilti aga Kxx katad soldatit?

    Handvieweril on jah probleeme IEga, mis on üsna ebatavaline. IEga selle jao lingil klikkides tuli esimese hooga "not found" aga kui refres teha, siis nägi jagu kuni 4C pakkumiseni - nagu vene multikas, kõige põnevama koha pealt lõppes ära. Ilmselt on asi selles, et IE-s on URLi pikkus limiteeritud ja kogu kirjeldus ei mahtunud ära.

    ReplyDelete
  5. Mul paadunud mozilla nii tööl kui kodus ja tööl andis see link eile ja ka annab ka praegu miskit Handvieweri viga mis vihjab nagu vigasele käsureale. Samas kodus töötas õhtul asi korralikult, mis vihjab ehk sellele et Lauri seal miski vea ehk ära parandas ja töömozilla cachist endiselt vigast urli võtab?

    Aga risti K peetamine sellise kombinatsiooniga on küll jaanalinnu effektiga võrreldav käik

    ReplyDelete
  6. Huvitav, minul ei töötanud mozillas, küll aga (teisel katsel) IE-s (tõsi küll, IE-s näitas ka ainult 4C-ni kahjuks).

    ReplyDelete