Wednesday, August 18, 2010

19. august

Võsu paarikas toimus sel aastal minu jaoks eriti rasketes tingimustes (palavus, õhupuudus, kipskäsi) ja seetõttu sai seal hästi palju patserdatud pisiasjadega. Võib-olla näitab see taseme tõusu, et nüüd saime me aru väga paljudest oinlustest, mis muidu oleks võib-olla radari alt välja jäänud, aga see ei vabanda kehva mängu. Selles jaos saime me 15%-se tulemuse ja minu kehv kaitse võttis väljamängijalt võimaluse särada.

1 comment:

  1. Pakkumine läx natuke paremini seal jaos, aga lõpp-leping oli sama. Kaitses saime 3 tihi kätte, aga rahul sellega eriti ei olnud.

    Süd:1nt-2h(H+odav)-2NT(lebe)-3c(POC)
    -X-P!(sobib)-3S-p-4S

    Endaarust näitasin 3C kontra läbipassimisega et see mast mul on, aga paraku valis partner ikkagi duubel ärtu avakäigu mida ma aga sarnaselt Laurile peetada ei suutnud. Pakkumise tõttu valisin risti tagasikäigu andes vastasele lihtsa 10ne tihise 63%se väljamängu. Teisel tihil on mul küll väljavise trumbi näol olemas, aga kui ma teine kord ruutu J-iga tihi sain, seda varianti enam polnud:(

    Lootust paremax avakäigux ei annax ilmselt ka 4C tõste, kuna siis on meil enamvähem kindlasti 9ne klapp teada mis vastastel pigem 3-1 istub ja käia seetõttu mõtetu.

    ReplyDelete